Return Policy

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via fannyderuyterofficial@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Onze aansprakelijkheid

In het geval van onvoorziene omstandigheden (zoals vrachtwagenpech, verkeersongeval, grote verkeersvertragingen of noodweer) zullen we ons best doen om contact met u op te nemen om een alternatief aflevertijdslot of -datum af te spreken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen (inclusief verlies van inkomsten, winst, verwachte besparingen, goodwill of zakelijke kansen, voor enige schade aan uw reputatie) opgelopen als gevolg van een vertraging in de levering die het gevolg is van een oorzaak buiten onze controle.

Mocht u een artikel ontvangen met een technische standaard, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail info@fannyderuyter.com waarin u de standaardinstellingen beschrijft en foto’s van de standaard toevoegt. Alle gebreken moeten binnen 48 uur na ontvangst van de goederen worden gemeld. Na beoordeling en classificeren van technisch gebrek(en) nemen we alle kosten voor onze rekening: belastingen en bezorgkosten. Uw artikel wordt vervangen op basis van beschikbaarheid. Mocht het voorkomen dat het artikel niet meer beschikbaar is, dan zullen we u per e-mail informeren om de beste oplossing te vinden. Houd er rekening mee dat slijtage van artikelen niet als defect wordt aangemerkt en daarom niet kan worden geretourneerd.

 

Garantie en reparaties

Fanny de Ruyter garandeert niet dat de prints die voor onze producten worden gebruikt, lang mee zullen gaan in was behandelingen, maar als de juiste was procedure wordt gebruikt, gaan de prints minimaal 5 was behandelingen mee. Voor uw gemak hebben we deze informatie verstrekt bij elk product dat op de website wordt geplaatst.

Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw producten in perfecte staat verkeren, kan het voorkomen dat u een reparatie nodig heeft. Om ons de beste oplossing te laten onderzoeken, evalueren en bieden, kunt u een e-mail sturen naar info@fannyderuyter.com met een uitleg van het probleem, bij voorkeur met extra foto’s.

SCROLL UP